​На Хмельниччині з`явилась чергова поштова марка з російським кораблем (ФОТО)

Суспільство

На Хмельниччині проштемпелювали вже другу поштову марку, пов’язану із “руським воєнним корабльом”. Спецпогашення першої випущеної в умовах воєнного стану марки “Русскій воєнний корабль, іді …!” відбулося в Хмельницькому 12 травня. А сьогодні, 23 травня, символічно на 40-й день, як Збройні Сили України потопили крейсер “Москва”, в обіг введено другу українську марку під назвою “Русскій воєнний корабль…ВСЬО!”.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної військової адміністрації, у процедурі спецпогашення та введення в обіг цієї поштової марки взяли участь начальник ОВА Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк, керівник Хмельницької дирекції АТ “Укрпошти” Микола Громов.

Загальний тираж цих марок становить 5 000 000 примірників. Тож уже згодом їх можна буде придбати у поштових відділеннях Хмельниччини. А наступними буде випущено серію марок “Доброго вечора, ми з України”, яку серед п’яти запропонованих варіантів обрали 650 000 українців шляхом опитування онлайн.  На другому місці згідно із голосуванням – марка із зображенням пса-рятувальника Патрона.

Не забуваймо, що війна триває, але ми щодня на крок ближче до перемоги. І зовсім скоро, завдяки нашим Героям, бійцям ЗСУ та кожному українцю, ми будемо вводити в обіг наступні марки – “Путін ВСЬО”, “росія ВСЬО!”, – зазначив Сергій Гамалій.

В очікуванні продажу нової марки містяни ще зрання почали займати черги біля поштового відділення. Та навіть склали списки бажаючих придбати її.

Всі в Україні різко стали філателістами. Ажіотаж навколо марки “русинський воєнний корабель”, – написав хмельничанин Сергій Аніськов, відмітивши себе у списку.

У Хмельницькій дирекції “Укрпошти” зауважують, що завтра вона з’явиться у центральних відділеннях райцентрів, наступна поставка буде через тиждень.

(Фото Хмельницької ОВА та Сергія Аніськова)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм