Автотроща на Чемеровеччині: травмовані діти та загибла пасажирка

Надзвичайні події

Сьогодні, 12 січня, об 11.36 рятувальники отримали повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський—Білогір’я поблизу села Івахнівці Чемеровецького району сталася дорожньо-транспортна пригода: під час руху зіткнулися автомобілі «Jeep Wrangler» та «Opel Vectra».

За інформацією ГУ ДСНС в Хмельницькій області, за викликом негайно виіхали бійці чергового відділення рятувальників 20 Державної пожежно-рятувальної частини смт Чемерівці. Надзвичайники за допомогою спецзасобів деблокували з понівечених автівок п’ятеро травмованих людей, з яких троє дітей віком від 6 до 16 років. 61-річна пасажирка «Opel Vectra»  від отриманих травм померла.

Постраждалих передали працівникам екстреної медичної допомоги. Каретою «швидкої» травмованих  транспортовано до найближчого лікувального закладу.

Далі бійці ДСНС відімкнули акумуляторні батареї обох транспортних засобів від живлення, аби запобігти їх загорянню, та змили з дороги рештки уламків та пального.

Наразі причину ДТП з’ясовують правоохоронці.

За інформацією ГУ Нацполіції в області, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 КК України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, слідчі поліції з’ясовують обставини аварії, яка сталася 8 січня на Білогірщині. Тоді в ДТП постраждало шестеро людей, у тому числі малолітній хлопчик.  

 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм