Для економії електроенергії зменшать випуск тролейбусів у Хмельницькому

Інфраструктура

Сьогодні, 20 жовтня, упродовж дня суттєво зменшиться випуск тролейбусів на вулиці Хмельницького. Як повідомили у комунальному підприємстві “Електротранс”, це пов’язано із критичною ситуацією в енергетичній сфері країни і міста. А також із метою недопущення аварійних ситуацій.

У години пік для зручності пасажирів кількість “рогатих” на маршрутах буде найбільшою, а ось удень та ввечері курсуватимуть значно менше.

Після 10:30 зменшуємо кількість тролейбусів до 40 машин. З 16:30, у години пік, маршрутами міста курсуватимуть 60 тролейбусів. З 20:00 – 20 штук”, – наголосили в “Електротрансі”.

Та додали, що будуть оперативно повідомляти про всі зміни.

Нагадаємо, в Хмельницькій області, як і у всій Україні, 20 жовтня вводяться обмеження постачання електроенергії через дефіцит потужності в системі. Якщо впродовж дня не мінімізувати користування електроенергією, то можливі “віялові” відключення. До максимальної економії світла закликав начальник ОВА Сергій Гамалій.

Ворог продовжує свій терор і сьогодні він знову зруйнував об’єкти енергетики. Тому закликаю: починаючи з 7:00 до 23:00 години мінімізуйте використання електроенергії. Якщо цього не зробити, будемо змушені готуватися до тимчасових відключень”, – звернувся очільник ОВА до мешканців регіону та підприємців.

Також від сьогодні в містах області буде обмежене використання вуличного освітлення.

ОНОВЛЕНО (11:10)

У ХКП “Електротранс” повідомили про зміни щодо кількості тролейбусів, які сьогодні виходитимуть на маршрути:

  • після 10:30 зменшується до 30 тролейбусів,
  • із 16:30, у години пік, курсуватимуть 45 тролейбусів,
  • із 20:00 – 15 тролейбусів.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм