Двох наркоділків затримала поліція у Хмельницькому районі

Кримінал

У Хмельницькій обласній поліції відзвітували, що правоохоронці затримали 37-річного хмельничанина, який торгував амфетаміном та 25-річного розповсюджувача особливо небезпечних синтетичних наркотиків.

37-річного хмельничанина поліцейські викрили у збуті амфетаміну. Слідством встановлено, що чоловік збував амфетамін наркозалежним мешканцям обласного центру. Правоохоронці проінформували, що зловмисника затримали прямо під час чергової спроби збуту наркотиків.

Також в обласному центрі поліцейські затримали 25-річного «закладчика», який розповсюджував особливо небезпечні синтетичні наркотики.

Працівники поліції під час патрулювання Лісовогринівецької тергромади на одному з дачних масивів помітили підозрілого молодика. Під час перевірки у чоловіка вилучили близько сотні згортків з кристалічною речовиною. Експертиза показала, що це особливо небезпечний синтетичний наркотик PVP (солі)”, – зазначили правоохоронці.

Наркоділка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Обом чоловікам вже оголошено підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм