Гамалій об’єднав два великих підрозділи Хмельницької ОДА

Суспільство

Голова Хмельницької обласної держадміністрації Сергій Гамалій припинив Департамент освіти і науки, а також управління молоді та спорту ОДА.

Про це свідчить його розпорядження від 4 лютого 2021 року.

Як зазначено в документі, з метою удосконалення структури обласної адміністрації «реорганізувати Департамент освіти і науки та управління молоді та спорту шляхом злиття в Департамент освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації».

Цим же розпорядженням утворено комісії з припинення обох структурних підрозділів, які повинні повідомити реєстраційний орган, а також подати державному реєстратору усі передбачені такою процедурою документи.

Крім того, установлено двомісячний строк для заявлення кредиторами вимог до Департаменту освіти і науки та управління молоді та спорту.

Керівника апарату ОДА зобов’язано забезпечити дотримання законодавства про працю та державну службу у ході реалізації цього розпорядження.

Раніше постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту Хмельницької обласної ради визнала роботу управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації незадовільною та рекомендувала голові ОДА розглянути питання про відповідність керівництва зазначеного управління займаним посадам.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм