Гамалій озвучив деталі ракетного удару в інфраструктурний об’єкт на Шепетівщині

Надзвичайні події

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій у вечірньому відеозверненні озвучив деякі деталі щодо вчорашнього ракетного удару в інфраструктурний об’єкт Шепетівського району.

На завершальній стадії відновлення електроенергії у населених пунктах. Залізниця працює в нормальному режимі. Затримки руху потягів немає. На місці події працюють відповідні служби”, – сказав сьогодні Сергій Гамалій.

Він вкотре закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги та прямувати в безпечні укриття.

Нагадаємо, увечері 28 квітня ворог наніс черговий ракетний удар по регіону: влучення відбулося в інфраструктурний об`єкт на Шепетівщині. Згодом в ОВА зазначили, що постраждалих немає.

Як розповіли Суспільному очевидці, кілька багатоквартирних будинків, розташованих у 200 метрах від місця події, постраждали від вибухової хвилі. Зокрема, повилітали вікна та двері, попадали люстри, на кількох господарських спорудах пошкоджено дах.

(Фото очевидців, опубліковане Суспільним)

«Ми сиділи перелякані в коридорі та ванній і не знали, що робити. Чекали якогось сигналу, чи можна виходити. Уже тоді у нас не було світла, пропав зв’язок, ми не могли нікому зателефонувати, нічого не могли дізнатися. За якийсь час почули, що сусіди спускаються з другого поверху. У всіх людей була паніка, ніхто не розумів, що робити… Ми потім з сусідами вийшли на вулицю, вже почали дивитись і побачили, що трапилося, побачили пожежу», – розповіла журналістам мешканка одного із будинків Владислава.

За повідомленням місцевої влади, на другу половину дня 29 квітня у громаді відновлено водопостачання та частково електропостачання. Відповідні служби продовжують ліквідовувати наслідки удару.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм