Хмельниччина отримала чергову гумдопомогу від польських благодійників

Суспільство

Хмельниччина днями отримала гуманітарну допомогу від іноземних благодійників. Черговий вантаж із одягом, продуктами харчування, генераторами, медикаментами та іншими речами першої необхідності надійшов із дружньої Польщі.

Так, на гуманітарний штаб обласної ради надійшло 12 тонн гумдопомоги від Благодійного Фонду «Християнське служіння родині». Сприяли доставці гуманітарного вантажу представники релігійної організації «Церква Євангельських Християн – Баптистів» Дім Євангелія» (м. Хмельницький).

Як зазначив керівник цієї організації Анатолій Мельник, допомогу вдалося залучити на умовах співпраці з польськими колегами. В основному вантаж складається з дитячого харчування, а також одягу. Також представники організації надають підтримку жителям деокупованих територій: в Ізюм Харківської області, населені пункти Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей. Наразі планується відправка продуктової допомоги на Херсонщину.

Крім того, на гуманітарний хаб при обласній військовій адміністрації доставили гумвантаж від Куявсько-Поморського воєводства. Цього разу регіон-побратим передав генератори, медикаменти, спальні мішки, плити і газові балони, а також продукти харчування та речі першої необхідності.

(За матеріалами Хмельницької ОВА та обласної ради)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм