Хмельницькі атомники “поділились кавою із ЗСУ” на 142 тис грн

Економіка

Упродовж двох тижнів у підрозділах Хмельницької атомної електростанції тривала благодійна акція “Поділися кавою із ЗСУ”. Замість філіжанки запашного напою працівники віддавали кошти на підтримку наших захисників, аби зробити їм подарунок до Дня Незалежності України.

Починаючи з 9 серпня три скриньки “мандрували” кабінетами, лабораторіями, промисловими приміщеннями, цехами, складами та майстернями великої території енергопідприємства. Учасники флешмобу, як розповідають в пресслужбі ХАЕС, охоче “дарували” філіжанку кави (і не одну), своїм прикладом надихали інших колег.

Хочеться висловити велику подяку працівникам Хмельницької АЕС, адже вони постійно допомагають і підтримують українських захисників. Під час проведення благодійної акції до неї приєдналися і колеги з ВП “Централізовані закупівлі” та ВП “Складське господарство”, працівники яких трудяться на майданчику ХАЕС. Щиро дякуємо усім за небайдужість та єднання”, – зазначили на електростанції. 

Відтак вдалося зібрати 142 100 гривні та 20 доларів. Але на цьому акція не зупинилась. Її продовжили освітяни. Працівники енергопідприємства передали скриньки у Нетішинський ліцей №1.

Нагадаємо, під час благодійного пробігу, організованого працівниками Хмельницької АЕС, зібрано 92 410 гривень на ЗСУ.

(Скриншоти з відео ХАЕС)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм