Хмельницький театр покаже благодійні вистави на підтримку колег із Миколаєва

Культура

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького тримає не лише культурний фронт, а й волонтерський. Тут дають благодійні вистави, збирають кошти на техніку та спорядження для військових на передову. На першому поверсі розміщений центр видачі гумдопомоги переселенцям. А тепер мають намір підтримати й постраждалих миколаївських колег.

Лише нещодавно хмельницькі митці закупили питну воду за запитом колективу Миколаївського академічного художнього драматичного театру. І от знову біда — заклад потрапив під ворожі обстріли і зазнав чималих пошкоджень (на фото). Аби допомогти колегам справитись із лихом, працівники театру з Хмельницького вирішили дати чергові благодійні вистави.

Щиро співчуваємо колегам та хочемо допомогти в цій ситуації. Саме тому ми перерахуємо Миколаївському театру усі кошти, отримані за вистави”, – повідомляють на сторінці хмельницького закладу.

Йдеться про дві постановки: “Сватання на Гончарівці”, яка відбулась учора, 28 вересня, та “Приборкання норовливої”, заплановану на 30 вересня о 18:00. Тож запрошують усіх охочих отримати гарний настрій від перегляду та зробити благородний внесок.

Читайте також:

Хмельницький театр збирає аншлаги і кошти для ЗСУ: за 113 000 гривень придбали спорядження на передову

Хмельницькі театрали придбали для захисників пікап

(Фото зі сторінки театру імені М. Старицького)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм