Кам’янчанина, який кинув у натовп гранату, можуть ув’язнити ще й за попередніми вироками

Кримінал

Сьогодні, 17 липня, слідчий суддя Кам’янець-Подільського міськрайонного суду застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави щодо 60-річного кам’янчанина. Однак літній підозрюваний може сісти за грати ще й за скоєні ним попередні злочини.

Чоловіка підозрюють у закінченому замаху на вбивство більше 2-х людей та малолітньої дитини, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб, з хуліганських мотивів, а також у незаконному поводженні з бойовими припасами. Про це повідомили в Кам’янець-Подільському міськрайонному суді.

Нагадаємо, 15 липня близько 19 години 60-річний кам’янчанин неподалік місця свого проживання, сидячи за столиком кафе, кинув під сусідній столик вибуховий предмет, попередньо – бойову гранату. Від вибуху постраждало 6 осіб, в тому числі й 4-річна дівчинка.

Як зазначили в суді, наразі ступінь тяжкості отриманих потерпілими тілесних ушкоджень встановлюється.

Підозрюваний, попри свій поважний вік та наявну групу інвалідності, має непогашену судимість за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. І на момент діяння, у вчиненні якого підозрюється, тривав іспитовий строк звільнення від відбування покарання.

«Отож, у разі визнання його винуватим, чоловікові доведеться спокутувати вину реально ще й за попереднім вироком», – зауважили в суді.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм