Кам’янецькі лікарі боряться за життя потерпілих у ДТП

Надзвичайні події

У Кам’янець-Подільській міській лікарні з учорашнього вечора продовжують боротьбу за життя і здоров’я потерпілих у жахливій ДТП, яка сталася напередодні в середмісті.

Внаслідок зіткнення карети «швидкої» та автомобіля «Honda Accord» травми різного ступеня важкості отримали дев’ятеро учасників аварії. Усіх доставили до міськоі лікарні.

Стан потерпілих прокоментував для «ХМ-ІНСАЙД» головний лікар закладу Олександр Чернець.

«Після госпіталізації цих потерпілих наші спеціалісти оперативно обстежили ступінь тілесних ушкоджень та подальші ризики для їх життя і здоров’я. Наразі двоє пацієнтів – водій «швидкої» та лікар, мають забійні рани і не потребують стаціонарного лікування. Інші  – у важкому та вкрай важкому стані», – зазначив керівник лікарні.

З його слів, 75-річна пасажирка «швидкої», яку доставляли в цей заклад із загостренням на фоні цукрового діабету, внаслідок аварії отримала компресійний перелом шийних хребців. Її готують до операції.

Супроводжувала стареньку її донька. У неї діагностовано рвану рану лівої гомілки. Крім того, є підозра на перелом ребер.

У фельдшерки – компресійний перелом поперекового хребця. Отримує допомогу в травматологічному відділенні.

«Найбільше постраждав водій Хонди. У нього численні переломи, ушкодження внутрішніх органів. Його вже двічі проопровано. Зараз в реанімації. Стан стабільно важкий», – розповідає Олександр Чернець.

У трьох пасажирів автомобіля «Honda Accord» – різні травми: в жінки – рвана рана гомілки, у хлопця – перелом кісток тазу. На цей час їхньому життю нічого не загрожує, вони перебувають у травматологічному відділенні.

Ще одну пасажирку з переломом кісток щелепи транспортовано до спеціалізованого відділення Хмельницькоі обласноі лікарні.

Олександр Чернець: «Усі потерпілі в ДТП мають різні травми, більшість – важкі»

Нагадаємо, жахлива ДТП сталася учора близько 18 години в Кам’янці-Подільському.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм