Майданчик для вигулу собак відновили у хмельницькому парку (ФОТО)

Екологія


У центральному парку імені Чекмана в Хмельницькому відновили  майданчик для вигулу собак. Відтак власники чотирилапих мають змогу провести тут активно час зі своїми улюбленцями.

Працівники комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» спільно з представниками в/ч №3053 Національної гвардії України встановили фігури та снаряди для тренування собак: одно- та двометрові паркани, переривчастий міст, бум, перелаз і сходинки.

На підприємстві зазначають, що в подальшому, за наявності фінансування, планується огородити цю територію та прокласти мережі для її освітлення.

Комунальники сподіваються, що власники домашніх улюбленців будуть сумлінно дотримуватися правил поведінки у скверах та парках. Насамперед, тварин вигулювати на повідку та за необхідності – в намордниках. Також господарі собак мають прибирати за ними і не допускати на газони та клумби.

Зауважимо, у Хмельницькому немає спеціально облаштованих територій  для вигулу собак. Про будівництво таких майданчиків у міськраді говорили ще наприкінці минулого року. Зокрема, йшлося про відкриття навесні цьогоріч спецмайданчика у мікрорайоні Озерна на перетині вулиць Бандери і Залізняка. На його облаштування планувалося освоїти 312 тисяч гривень. Аналогічний проєкт торік був розроблений і для мікрорайону Дубове.

(Фото КП «Парки і сквери міста Хмельницького»)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм