Масштабна пожежа на Хмельниччині: горіло виробниче приміщення з газовими балонами

Надзвичайні події

Вогнеборці Хмельниччини ліквідували пожежу виробничого приміщення та запобігли вибуху газових балонів. Надзвичайна подія сталася вчора, 23 січня, близько 23 години в селі Нижні Вовківці, що в Розсошанській громаді  Хмельницького району. Гасили її понад два десятка рятувальників. 

Отримавши виклик про пожежу приміщення з виробництва пластику, на місце оперативно виїхали надзвичайники Хмельницького гарнізону та місцева пожежна команда села Малиничі. За інформацією ГУ ДСНС в області, на момент прибуття першого підрозділу полум`я охопило 400 квадратних метрів, існувала загроза подальшого його розповсюдження.

Вогнеборці відразу розпочали гасіння, через надмірну задимленість їм довелось працювати в апаратах захисту органів дихання й зору. Роботу значно ускладнювала велика горюча навантага та віддаленість вододжерел.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вдалося приборкати полум’я і запобігти його розповсюдженню на всю площу будівлі. А також запобігли вибуху газових балонів, які зберігалися в одному із приміщень об’єкта”, – зазначають в ДСНС.

Пожежу ліквідували за годину. До масштабного гасіння залучили 21 рятувальника та 4 одиниці спецтехніки, а також розрахунок місцевої пожежної команди. Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці. Загиблих та постраждалих не виявлено.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм