Медики екстреної допомоги Хмельниччини недоотримали понад 11 тисяч літрів пального

Економіка

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду заявлено позов про стягнення майже 270 тисяч гривень зайво сплачених коштів за договором про закупівлю дизельного пального.

Як повідомили в Хмельницькій обласній прокуратурі, за результатами проведення відкритих торгів КП «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» заплановано закупити пальне в одного з київських постачальників на суму понад 4 мільйона гривень.

«Після укладення договору у березні цього року сторони внесено зміни до нього додатковою угодою, безпідставно збільшивши ціну за одиницю товару та зменшивши його обсяги», – зауважили в установі.

Внаслідок таких дій, медики недоотримали понад 11 тисяч літрів пального на суму майже 270 тисяч гривень.

Нагадаємо, минулого року Хмельницька обласна прокуратура домоглася в судах визнання недійсними додаткових угод до договорів про закупівлю Хмельницьким обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф паливно-мастильних матеріалів. А столичне  підприємство-постачальника зобов’язано допоставити цьому медзакладу  пальне загальною вартістю 365 тисяч гривень.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм