На благодійному фотопроєкті в Нетішині збирали кошти для ЗСУ

Суспільство

У Нетішині вчора, 12 квітня, відбувся благодійний фотопроєкт “Птахи Перемоги”. Посеред міста місцеві волонтери розмістили патріотичну фотозону, а поруч проводили благодійний розпродаж випічки і виробів ручної роботи.

Організаторка акції Антоніна Радушинська розповідає, що ідею підтримали майстрині з Нетішина, Кривина та Славути. Тут можна було придбати автентичні ляльки-мотанки, жовто-блакитні прикраси, квітучі патріотичні віночки, запашне мило ручної роботи, вироби зі шкіри і, звісно, «птахи перемоги» – жайворонки.

Кожен небайдужий до долі нашої держави нетішинець мав нагоду зробити фото на згадку від професійного фотографа Сергія Цимбаліста та залишити благодійний внесок на придбання амуніції для захисників України. Саме з його ініціативи проводиться акція. Фотозону для події створено декоратором Fotozona Netishyn”, – повідомили на сторінці ХАЕС.

За результатами благодійного фотопроєкту, в якому взяли участь чимало дорослих і малих мешканців громади, вдалося зібрати на потреби наших військових 34 598 гривень. Подібні заходи, зауважують волонтери, проводитимуть систематично.

(Фото зі сторінки ХАЕС)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм