На Дунаєвеччині молодиця з викраденої картки зняла 70 тис грн

Днями до поліцейського офіцера громади звернувся мешканець села Гірчична Дунаєвецької ТГ із заявою про те, що у власному будинку виявив відсутність банківської картки. На рахунку була чимала сума. 

На пошуки відправилися поліцейські офіцери громади Богдан Бойко спільно з Олександром Бражняком і встановили причетну до крадіжки особу.

Нею виявилася 26-річна місцева жителька, яка зізналась у скоєному та розповіла, що викрала банківську карту з корисливих мотивів. Жінка здійснила декілька транзакцій зі зняття коштів в сумі 70 000 гривень”, – інформують на сторінці Поліцейські офіцери громад у Хмельницькій області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. За фактор крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України) розпочато розслідування. Санкція статті передбачає реальне ув’язнення.

Правоохоронці ж застерігають, якщо ви є власником банківської картки зі способом безконтактного розрахунку, то варто постійно контролювати її наявність. Якщо ж виявили відсутність платіжного засобу, одразу телефонуйте на гарячу лінію банку задля блокування можливостей її використання.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм