На Хмельниччині безвісно зникла матір з трьома малолітніми дітьми

Надзвичайні події

Працівники поліції Хмельницької області розшукують молоду матір та її трьох малолітніх дітей. Вони вийшли з дому дев’ять днів тому. Їх місцезнаходження досі не відоме.

За інформацією правоохоронців, 23-річна Белак Тетяна Юріївна, ще  7 вересня цього року близько 8 години залишила місце свого проживання в селі Писарівка Волочиського  району. Разом із нею пішли з дому та не повернулися її діти:  6-річний Дмитро, 4-річна Лілія та 2-річний Ярослав.

У поліціі зазначають, що жінка і раніше неодноразово залишала помешкання, але згодом поверталася. А востаннє, зі слів родичів, нібито поїхала з дітьми до Волочиської центральної райлікарні. Проте в медзакладі іх не виявлено. Мобільний телефон – поза мережею.

У ювенальній превенціі поліції Хмельниччини для «ХМ-ІНСАЙД» уточнили, що інформація про цей факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Поліцейські просять усіх, кому відоме місцезнаходження вказаних осіб, повідомляти за телефонами: (03845) 3-44-02, 0673809912 або 102.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм