На Хмельниччині ворог влучив у військовий аеродром, – ДСНС

Суспільство

Про наслідки ворожих обстрілів на території країни повідомили в ДСНС України. Зокрема, у повідомленні надзвичайників зазначається й про артобстріл військового летовища на Хмельниччині.

«У м. Хмельницький влучання в злітну смугу військового аеродрому», – йдеться в оперативній інформації.

Як відомо військовий аеродром розсташований у південно-східній околиці міста Старокостянтинів. Там базується одна з бригад тактичної авіації ВПС України.

«Було обстріляно аеродром, пошкоджено злітну смугу і склад паливно-мастильних матеріалів. Також горить склад боєприпасів», – у коментарі «Главкому» повідомив керівник Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Едуард Братко.

Водночас, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин у своєму зверенні до містян запевнив, що ситуація в обласному центрі контрольована.

«Вся комунальна інфраструктура, транспорт, усі комунальні служби міста працюють.Всі навчальні заклади переведено у дистанційний режим роботи заради безпеки мешканців. Міська рада і штаб з надзвичайних ситуацій працює у посиленому режимі. Зараз для всіх головне – спокій і холодний розум», – написав мер у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив про введення воєнного стану в Україні.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм