На Хмельниччині затримано “гастролера”, який обікрав сім’ю переселенців з Донеччини

Кримінал

Зловмисник у соціальному притулку в Славуті викрав у сім’ї переселенців з Донеччини сумку з усіма їхніми заощадженнями. Після цього «гастролер» намагався покинути територію Хмельницької області. Але поліцейські оперативно вирахували, на якому автомобілі він пересувався, і зупинили його вже практично на кордоні з іншим регіоном.

Як розповіли в ГУНП в області, 30 квітня до поліції із заявою про крадіжку звернулась переселенка з Донеччини, яка тимчасово оселилася у Славуті. Жінка повідомила, що хтось викрав сумку, де були заощадження всієї її сім’ї.

Оперативники Шепетівського райуправління поліції швидко з’ясували, на якому автомобілі пересувався зловмисник, і передали орієнтування колегам по області. На блокпосту у Летичеві його і зупинили.

“Крадієм виявився 25-річний «гастролер» з Дніпропетровщини. Зловмисник теж на ніч поселився в соціальному притулку, де і викрав сумку з чималою сумою коштів. Після цього поспішив покинути межі області. Проте це йому не вдалось. Викрадені кошти у нього вилучили. Найближчим часом їх повернуть власниці”, – інформують в поліції.

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже оголосили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Крім того, правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення подібних злочинів в інших регіонах України.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм