На штаб допомоги Хмельницької облради доставлено черговий вантаж від американської гуманітарної організації

Суспільство

Штаб гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради сьогодні отримав черговий вантаж провізії від американської гуманітарної організації «August Mission». Вони доставили близько 5 тонн допомоги. Працівники апарату разом з іноземними волонтерами розвантажили вантажівки із продуктами харчування, засобами особистої гігієни, одягом, матрацами, ліками, медобладнанням.

Ця організація, як зазначають в пресслужбі облради, має своє представництво у Польщі, саме звідти вантаж і направляють в Україну.

За словами засновника «August Mission» Брюса Робертса, це вже третя велика доставка гумвантажу саме у Хмельницький. І представники організації й надалі планують допомагати українцям пережити страшні події війни. До слова, незабаром ще близько 5 тонн провізії буде направлено для допомоги людям, які опинились у складних життєвих обставинах. Під час зустрічі представників гуманітарної організації із головою обласної ради Віолетою Лабазюк обговорили питання подальшої співпраці.

«За цих три місяці Хмельниччина стала потужним гуманітарним тилом України. Це все – завдяки постійній співпраці та допомозі наших іноземних партнерів та просто небайдужих людей зі всього світу. У нас немає сумнівів, що Україна здобуде перемогу. Адже з такою командою нам точно все під силу! Дякую за організацію цієї доставки команді благодійної організації «August Mission» зі штату Юта, США в особі Брюса Робертса, Норберта Щепанського, Вільяма Джефрісата та нашому земляку, волонтеру Вадиму Басистому», – сказала на зустрічі голова облради.

Зазначимо, що за період широкомасштабної війни дружніми колегами українців, які простягнули руку підтримки, стали Польща, Велика Британія, США, Нідерланди, Німеччина, Румунія та інші.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм