На Кам’янеччині матері отримали посмертні ордени синів “За мужність”

Війна в Україні

Сьогодні начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв та начальник Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Шуханов вручили державні відзнаки рідним військовослужбовців, які загинули в боротьбі з агресором, захищаючи Україну та український народ.

Згідно Указу Президента України №460 від 30 червня 2022 року «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденами “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено Манчула Олександра Миколайовича, солдата (посмертно) та Мігеля Олексія Віталійовича, солдата (посмертно).

Жодна нагорода та жодні слова не в змозі замінити вам ваших дітей, – сказав Олександр Анур’єв, звертаючись до матерів полеглих Героїв. — Але на жаль, нам випало жити в часи війни, коли ми зі зброєю в руках маємо захищати свою землю й майбутнє. І ваші сини з честю виконали свій обов’язок. Їх подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Дякую вам за те, що виховали своїх дітей такими мужніми, сильними й незламними. Ми зробимо все від нас залежне, щоб Ви не залишилися наодинці зі своїми проблемами”.

(Фото Кам’янець-Подільської РВА)

Вічна пам’ять полеглим Героям! Низький уклін за жертовність, вірність своєму народові, самовідданість і нескореність духу. Ми живемо завдяки мужності тих, кого вже немає з нами.

Також раніше Сергій Гамалій вручив державну відзнаку дружині військовослужбовця Дмитра Мартиненка

Президент відзначив поліцейського з Хмельниччини орденом «За мужність» посмертно

Десятеро захисників із Хмельниччини відзначено орденами “За мужність” ІІІ ступеня посмертно

Командир однієї з військових частин Нацгвардії разом з начальником Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм передали державні нагороди рідним гвардійців, які загинули у бою з російськими окупантами

У Старокостянтинові рідним вручили посмертний орден Володимира Семенюка

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм