На Шепетівщині п’яний водій в’їхав у підводу: двоє осіб травмовано

ДТП

На Шепетівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом зіткнення підводи і автомобіля. Внаслідок аварії двоє чоловіків, які перебували на підводі, отримали травми.

За інформацією поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня близько 19 години в селі Буртин на Полонщині. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 29-річний місцевий житель на автомобілі “ВАЗ” виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з возом.

У результаті ДТП двоє чоловіків 26 та 49 років, які перебували на підводі, отримали травми. Старшого потерпілого госпіталізували до Полонської міської багатопрофільної лікарні”, – зазначили в Шепетівському райуправлінні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України і наразі встановлюють усі обставини події.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, на Кам’янеччині затримали п’яного водія «Мерседеса», який збив велосипедиста і втік

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм