Не допускати дітей до небезпечної забавки закликають нетішинців на ХАЕС

Економіка

На Хмельницькій атомній електростанції закликали мешканців Нетішинської громади не допускати дітей до ігор на трубопроводах. Адже такі забавки не лише несуть небезпеку, а й через них псується дороговартісне майно.

Нещодавно, як повідомляє пресслужба ХАЕС, атомники здійснили ремонт тепломережі із застосуванням нового типу металопокриття на магістральних трубопроводах. Проте не минуло й року, як покриття на одній із мереж деформувалось.

На ділянці, що розташована по вулиці Енергетиків поблизу переходу через тепломережу, металопокриття пошкодилось унаслідок того, що діти бігають по трубопроводах”, – йдеться в повідомленні.

Тому керівництво комунального господарства атомної станції просить жителів міста провести роз’яснювальну роботу з дітьми та пояснити, що по трубопроводах теплової мережі ходити, а тим паче бігати, заборонено.

Це небезпечно та завдає школи технологічному обладнанню. На дороговартісний ремонт були витрачені кошти для того, щоби мешканці нашого міста отримували якісні послуги з теплопостачання. Просимо дбайливо ставитися до устаткування та не бути ворогом самим собі”, – наголошують на ХАЕС.

(Фото зі сторінки ХАЕС)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм