Обкрадав дачі і влаштував наркопритон: засуджено 36-річного хмельничанина

Кримінал

​​Дев’ять з половиною років сидітиме за ґратами 36-річний хмельничанин, який обкрадав дачні будинки і влаштував у себе наркопритон. За вироком суду, в нього конфісковано усе належне йому майно, крім житла.

Чоловік, як повідомили в обласній прокуратурі, впродовж тривалого часу проникав до житлових будинків садового товариства на території Давидковецької сільської ради та викрадав різноманітні речі, ювелірні вироби та гроші. Загалом зловмисник викрав майна на суму понад 700 000 гривень.

Також доведено, що він надавав своє помешкання для незаконного вживання наркотиків і психотропних речовин.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду чоловіка засуджено за   ч. ч. 3, 5 ст. 185, ч. 1 ст. 317 КК України (крадіжка в особливо великих розмірах та утримання місця для незаконного вживання наркотичних засобів і психотропних речовин, а також надання приміщення з цією метою) та зобов’язано сплатити майже 1 000 000 гривень завданої потерпілим матеріальної та моральної шкоди”, – зазначили в установі.

Зловмисник не погодився з покаранням та намагався оскаржити його в апеляції. Однак усі доводи сторони захисту було відхилено. Вирок суду, як додали в прокуратурі, набрав законної сили.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм