Правники області отримали відзнаки від Хмельницької ОВА

Суспільство

Аби відзначити правників різних сфер діяльності 8 жовтня, починаючи із 1997 року, в Україні відзначається День юриста.

З цієї нагоди сьогодні, 7 жовтня, в обласній військовій адміністрації кращих юристів області привітали начальник ОВА Сергій Гамалій, його заступник Сергій Ткачук та голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Про подію повідомили у обласній військовій адміністрації.

Звертаючись до присутніх, Сергій Гамалій відзначив, що професія юриста залишається однією з найзатребуваніших, адже відстоювання справедливості, законності, недоторканності конституційних прав і свобод та міцних демократичних інститутів завжди на часі. Особливо зараз, у час війни, масштаби порушення прав людей, спричинення шкоди їхньому здоров’ю та майну, позбавлення життя, волі, полон стали новими викликами, долати які юридичній спільноті доводиться щодня.

Переконаний, що служіння Закону завжди було, є і буде вашим життєвим принципом, а набуті знання і досвід забезпечать подальшу розбудову України як правової демократичної держави,”- зазначив очільник області.

Подякувавши за щоденну, копітку і сумлінну роботу та побажавши міцного здоров’я, наснаги, вражаючих професійних досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень, Сергій Гамалій вручив кращим правникам області відзнаки обласної військової адміністрації та цінні подарунки.

(Фото Хмельницької ОВА)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм