Шепетівському хулігану на «Лексусі» загрожує до 5 років ув’язнення

ДТП

Працівники Шепетівського райуправління поліції встановили особу зловмисника, який із хуліганських мотивів на своїй елітній автівці в березні вֽ’їхав у «Волгу» та побив її водія. 

Як встановили правоохоронці, чоловік помітив автомобіль «ГАЗ 31105» пізно ввечері на центральній вулиці Шепетівки. За кермом автівки перебував місцевий житель, а в салоні — його товариш та знайома. Тоді  зловмисник підійшов та безпричинно наніс удари ногою по водійських дверцятах «Волги».

Аби уникнути конфлікту, потерпілий залишив місце події. Однак розбишаку це не спинило. Він вирішив наздогнати автівку потерпілого на своєму «Лексусі».

«Переслідування тривало близько пів години. Водій елітної автівки навмисно зіткнувся з «Волгою», пошкодивши її задню частину. Після цього каменем розбив вікно дверцят, витягнув водія, повалив його на землю та побив. А потім зник у невідомому напрямку», – повідомили в РУП.

Працівники кримінальної поліції встановили особу 35-річного хулігана. Виявилось, що він неодноразово мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Наразі слідчі вже оголосили йому про підозру у хуліганстві (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України). За скоєне йому може загрожувати до 5 років ув’язнення.

 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм