Світло у Хмельницькій громаді відновили не скрізь

Інфраструктура

Інформацію щодо відновлення електропостачання на Хмельниччині станом на 20.30 оприлюднив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

За його словами, проблем з постачанням електроенергії у Кам’янець-Подільському та Шепетівському районах немає. Проте у Хмельницькому районі ще відсутнє світло в селах Шаровечка, Мацьківці, Малашівці, Волиця. Частково відсутня електрика по місту Хмельницький, масиві Озерний.

Електропостачання відновлено на 98.2%. Проводиться подальша робота”, – додав очільник ОВА.

Нагадаємо, сьогодні росіяни випустили по Хмельниччині 6 ракет, половину з них було знищено силами ППО, інші влучили в інфраструктурний об’єкт в обласному центрі. Внаслідок ракетних обстрілів частина області була знеструмлена. Відновлення електропостачання та водопостачання на території Хмельницької громади розпочали одразу після сповіщення про відбій повітряної тривоги. А мешканців краю закликали обмежити використання електроенергії у вечірню пору, не вмикати зайвих електроприладів через велике навантаження на мережу.

Загалом, за даними Офісу Президента, внаслідок ворожого обстрілу 10 жовтня сталось влучання по об’єктах критичної інфраструктури (переважно об’єкти енергопостачання) у 12 областях та Києві, виникло понад 30 пожеж. Частково порушено електропостачання у 15 областях: Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Харківська, Сумська, Тернопільська та в столиці.

Читайте також:

У громаді на Хмельниччині показали наслідки падіння збитої ракети 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм