Систему Starlink і набори сухпайків отримав від благодійників гуманітарний хаб Хмельниччини

Хмельницька обласна військова адміністрація продовжує активно співпрацювати із міжнародними благодійними організаціями, зокрема “Operation Sunflower”. Днями на гуманітарний хаб при ОВА від них прибув черговий гумвантаж.

Цього разу, за інформацією пресслужби ОВА, від благодійників надійшло 500 наборів сухпайків, а також система супутникового зв’язку Starlink.

Щиро вдячні нашим партнерам за цю допомогу, бо вона дуже важлива для воїнів. Уже найближчим часом ми передамо термінал Starlink нашим військовим на передову, адже стабільний інтернет-зв’язок допоможе їм краще координувати свої дії з іншими підрозділами ЗСУ, а отже, ефективніше бити ворога”,- зазначив очільник ОВА Сергій Гамалій при зустрічі з представниками організації.

Нагадаємо, перший гумвантаж від благодійників “Operation Sunflower” надійшов на логістичний склад обласного гуманітарного штабу в квітні. Це було близько 5 тонн продуктів тривалого зберігання.

“Operation Sunflower” – це коаліція українських та американських партнерів, які об’єдналися задля надання допомоги Україні. Команда “Operation Sunflower” співпрацює з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, представниками адміністрацій та рад у регіонах, місцевими бізнес-лідерами, громадськими організаціями та волонтерами для координації, отримання та розподілу гуманітарної допомоги:  їжі, стерильного медичного обладнання, життєво важливих ліків, дитячих сумішей, підгузків та кремів, предметів гігієни та інших необхідних речей, яких потребують постраждалі від війни області.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм