Три спеціалізованих санітарних автомобілі отримали “екстренки” Хмельниччини від ВООЗ

Здоров‘я

Сьогодні, 26 травня, три територіальні підрозділи екстреної медичної допомоги Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали спеціалізовані санітарні автомобілі. Надійшов спецтранспорт від Всесвітньої організації охорони здоров’я за підтримки Міністерства охорони здоровʼя України.

Ключі від автомобілів водіям «швидких» передали перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Зокрема, як повідомили в обласній адміністрації, по автомобілю «FIAT DUCATO» отримали Лозівський пункт постійного базування Деражнянської підстанції та Чорноострівський пункт. А Смотрицькому пункту із Кам`янеччини дістався «Toyota Land Cruiser».

Також, принагідно, до Дня працівників екстреної медичної допомоги, який в Украні запроваджено 27 травня, відзначено кращих представників медзакладу.

В умовах сьогодення роль екстреної медичної допомоги надзвичайно важлива, адже ви стоїте на передовій життя і у форматі 24/7 виборюєте його як для цивільного населення, так і для наших військових. І за це вам щира вдячність, шана і повага”, – сказав Сергій Тюрін.

(Фото Хмельницька ОВА)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм