У два віддалених мікрорайони Хмельницького запустять нові автобусні маршрути

Інфраструктура

За клопотанням управління транспорту та зв’язку міста у Хмельницькому з’являться нові автобусні маршрути, які сполучать центр і два віддалених мікрорайони – Ружичну та Лезневе.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому Хмельницької міської ради, оприлюдненому сьогодні, 7 вересня.

Зазначається, що це будуть автобусні маршрути загального користування №4 «Ружична – вулиця Староміська» та №5 «Лезневе – вулиця Староміська».

Зокрема, маршрут №4 з Ружичної пролягатиме через такі вулиці: Глушенкова, Кам’янецька, Подільська, Соборна, Староміська, Кам’янецька, Глушенкова.

Автобуси маршруту №5 із Лезневе курсуватимуть такими вулицями: Вінницьке шосе, Вінницька, проспект Миру, Степана Бандери, Кам’янецька, Подільська, Соборна, Староміська, Кам’янецька, Степана Бандери, проспект Миру, Вінницька та Вінницьке шосе.

Передбачається, що маршрути обслуговуватимуть мінімум чотири автобуси класів «I» та «II», які мають місткість 22 і більше місць для сидіння. Тимчасовим перевізником (на 3 місяці до проведення конкурсу перевізників на ці маршрути) пропонується призначити Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс».

Нагадаємо, Хмельницький братиме 13,5 мільйона євро кредиту на модернізацію тролейбусного парку. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм