У Хмельницькому анулювали продане право оренди землі під будівництво аптеки

Економіка

У торговому залі товарної біржі «Подільська» 21 жовтня відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок та продажу права власності на земельні ділянки у місті Хмельницькому.

Як повідомляє організатор земельного аукціону – Хмельницька міська рада, – на торги було виставлено право оренди 8 земельних ділянок та продаж 2 земельних ділянок у власність. Зареєструвалося 6 учасників.

За результатами аукціону право оренди, терміном на 3 роки, на одну земельну ділянку по вул. Карбишева продано за 70 103,20 гривні. Вказана ділянка – з категорії  земель житлової та громадської забудови, функціональне використання – під будівництво аптеки.

Однак учора, 27 жовтня, управління земельних ресурсів та земельної реформи міськради анулювало аукціон за цим лотом, оскільки переможець так і не сплатив належної суми.

Ще на одну земельну ділянку, розташовану на вул. Купріна, 38/1, продано право власності за 94 404,45 гривні. Ця ділянка – з категорії земель житлової та громадської забудови, її функціональне використання – під будівництво магазину.

Решту земельних ділянок планують продати на повторному аукціоні, але вже наступного року.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм