У Хмельницькому поліція з’ясовує обставини травмування вихованця дитячого садочку

Надзвичайні події

Слідчі Хмельницького міського відділу відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, в результаті чого у дитячому садку з вікна випав дворічний малюк.

Про це інформували у секторі комунікаціі поліції Хмельниччини. Додали, що хлопчика з травмами доставили до реанімації дитячої лікарні.

Як повідомляв «ХМ-ІНСАЙД», трагедія сталася вчора, 16 вересня, в одному з дошкільних навчальних закладів міста. За попередніми даними, дворічний хлопчик сперся на москітну сітку відчиненого вікна у приміщенні першого поверху і випав, вдарившись головою об асфальтне покриття.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 статті 137 Кримінального кодексу України – неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до чотирьох років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм