У Хмельницькому продано футболку Зінченка за 100 тис грн: кошти підуть на ЗСУ

Спорт

Для благодійного аукціону ігрову футболку із номером “17” Олександра Зінченка надав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Розіграш цього лоту на офіційній сторінці у Фейсбуці управління молоді та спорту стартував 15 квітня, а вчора завершився рекордною для аукціону сумою. Гроші підуть на підтримку Збройних Сил України.

Олександр Зінченко – український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського «Манчестер Сіті» та національної збірної України. Він є триразовим чемпіоном Англії, найкращим гравцем своєї команди у фінальному матчі Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21. Цю футболку було подаровано особисто міському голові після матчу 1/8 Україна-Швеція (Євро-2020), в якому Зінченко забив гол та віддав гольовий пас. На футболці також є автографи гравців Збірної України.

Стартова ціна лоту була традиційною для всіх ігрових футболок аукціону — 1 000 гривень. Переможцем став Дмитро Матусов зі ставкою 100 000 гривень. Гроші він вже перерахував на потреби наших військових.

Кожний бажаючий може долучитись до благодійного аукціону, наголошують в управління молоді та спорту міськради. Якщо маєте цікавий лот із історією та хочете допомогти Збройним Силам України, необхідно написати на електронну адресу inform@khm.gov.ua або зателефонувати 765747.

Нагадаємо, мешканець Лондона викупив на благодійному аукціоні медаль світового рекордсмена з Хмельниччини.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм