У Хмельницькому продовжують нарощувати об’єкти територіальної оборони

Суспільство

Комунальні служби працюють в штатному режимі. Робота системи міського освітлення погоджена з оперативним штабом. Про це повідомив заступник міського голови Олег Шинкарук.

«Ми продовжуємо нарощення об’єктів територіальної оборони. Утворили систему захисту Хмельницької міської територіальної громади. Усі блокпости уже працюють у повному обсязі. Разом з тим, ми допомагаємо військовослужбовцям і продовжуємо забезпечувати роботу блокпостів, з метою недопущення несанкціонованого перетину блокпостів», – сказав посадовець.

Відсьогодні у місті обладнують точки безпеки, мішками з піском, певних захисних споруд, з яких можна укриватись і вести вогонь на враження живої сили супротивника.

«Запевняємо вас, що ситуація контрольована. Зберігайте спокій, не панікуйте і не приймайте необдуманих рішень! Мобілізуймо всі сили. Але тут важливо, як кажуть, не перепильнувати. Сьогодні вже лунає риторика про необхідність демонтажу деяких засобів освітлення, причому самовільного. Зауважимо, що система міського освітлення погоджена з оперативним штабом супротиву і повністю відповідає вимогам», – наголосив Олег Шинкарук.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм