У Кам’янці-Подільському батьки заявили владі про систематичне знущання вчителькою над учнями

Освіта

Ювенальні поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції розпочали розгляд матеріалів щодо факту цькування вчителем учнів місцевої школи.

Учора, 19 травня, батьки школярів звернулись із колективною заявою до міського голови, де описували систематичні знущання над їхніми дітьми вчителькою.

«Ці знущання інакше як жорстоким поводженням з дітьми і не назвеш», – зазначають правоохоронці.

Ідеться, за інформацією видання «Vdalo.info», про НВК №14 у Кам’янці-Подільському. Батьки другокласників поскаржились на вчительку, яка,  начебто, запхнула учениці папірець до рота.

За словами батьків, це вже далеко не перший інцидент у класі, але саме він став точкою неповернення. Діти неодноразово жалілись на вчительку, боялись іти до школи. Серед звинувачень, озвучених на адресу вчительки, кидання в дітей циркулем, биття їх головою об парту та указкою по руках, інші неприпустимі факти.

Батьки звернулися із заявою до міського голови і депутатів (фото Vdalo.info)

Батьки пояснили свій візит до міського голови та депутатів побоюванням, що справу «замнуть». На зустрічі також були присутні начальник управління освіти, представники ювенальної превенції поліції та директор школи, який запевнив, що вже ведеться  службове розслідування, тож дітей можна спокійно відправляти на навчання, а вчителя тимчасово відсторонено від учбового процесу.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини за письмовими заявами батьків, аби, кажуть, винні були покарані згідно із законодавством, адже будь-які прояви насильства неприйнятні, тим паче до дітей.

 

Нагадаємо, на Хмельниччині суд, розглянувши справу про булінг у місцевій школі, визнав винним батька учнів-правопорушників та зобов’язав його сплатити штраф. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм