У Кам’янці-Подільському п’яний 20-річний водій протаранив огорожу парку

ДТП

У місті Кам’янець-Подільський нетверезий водій легковика протаранив огорожу місцевого парку. На винуватця аварії поліцейські склали два адмінпротоколи, рішення за якими прийме суд.

Сталося це вчора близько 22:30 години. Поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції отримали повідомлення, що на перехресті вулиць Данила Галицького та Шевченка автомобіль “Шкода Фабія” зіткнувся із парканом. Патрульні, які прибули на місце події, задокументували факт ДТП та перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння.

“Прилад “Драгер” показав, що алкоголь у 7,5 разів перевищує допустиму норму. В Кам’янець-Подільський 20-річний хлопець приїхав в особистих справах зі Старої Синяви. На щастя, від його нетверезої витівки ніхто не постраждав”, – зазначили в райуправлінні.

(Фото Kamianets S-MEDIA)

Тож на водія склали два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Обидві статті передбачають чималі штрафи та позбавлення на певний період водійських прав.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм