У Кам’янці продавчиня магазину намагалась затримати серійного грабіжника

Надзвичайні події

Подія трапилась учора, 8 вересня, в обідню пору в одному з магазинів у місті Кам’янець-Подільський. Невідомий чоловік викрав з вітрини машинку для стрижки, сховав її під одяг та хотів пройти повз касу. Але його помітила продавчиня і намагалась наздогнати. Як з’ясувалось згодом, це була не перша його крадіжка.

Жінка не змогла затримати грабіжника, бо той зрозумів, що його викрили, і втік з магазину разом із викраденим товаром в невідомому напрямку. Продавчиня одразу зателефонувала на “102”, повідомляють в Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції.

Оперативники, які прибули на місце події, переглянули відео з камер спостереження магазину і впізнали грабіжника, якого лише нещодавно впіймали за крадіжку в іншому магазині побутових товарів.

Тоді чоловік викрав бездротову колонку та навушники. Кримінальне провадження за попереднім фактом вже направлено до суду. Але зловмисник на скоєному не зупинився. Оперативники швидко розшукали грабіжника, у скоєному він зізнався”, – йдеться в інформації РУП.

Тож за цим фактом також відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) КК України. За скоєне зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм