У ворожому полоні перебуває “азовець” із Кам’янеччини

Війна в Україні

Уся кам`янецька громада радіє звільненню з ворожого полону наших військових. В Кам’янець-Подільській міській раді наголошують, що будуть боротися за повернення додому кожного захисника й захисниці України. Також повідомляють, що в полоні окупантів перебуває “азовець”, мешканець міста Ярослав Отрок.

Зазначається, що він один із тих, хто 82 дні героїчно обороняв місто Маріуполь від наступу багатотисячної російської армії. З-поміж багатьох близьких для нього людей, на Ярослава чекає його дівчина. Вона вірить, що зовсім скоро усі наші захисники повернуться до своїх домівок.

“Ярослав народився у Кіровоградській області. До нашого міста вперше приїхав у 2019-ому році, коли ми тільки починали зустрічатися. І майже одразу вирішив, що після закінчення контракту переїде назавжди до Кам‘янця. У нас було дуже багато планів, як ми облаштуємо свій дім. Але, на жаль, повномасштабне російське вторгнення поставило на паузу наші спільні мрії. Проте ми, його сім‘я і друзі, дуже чекаємо нашого Героя додому”, – розповідає дівчина.

(Ярослав Отрок (фото зі сторінки Кам`янець-Подільської міськради)

Нагадаємо, серед українських оборонців, яких вдалося повернути з полону окупантів під час обміну 21 вересня, є 8 захисників та захисниця із Хмельниччини. Про розмову дружини зі звільненим із полону 31-річним хмельничанином читайте ТУТ. А про зворушливу зустріч під час складання присяги в прикордонній академії курсанта та його звільненого з полону батька-офіцера дивіться ТУТ.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм