Від «ковідної» лікарні на Кам’янеччині вимагають припинити теплопостачання

Економіка

Опорний медичний заклад, який надає допомогу пацієнтам із коронавірусом, КНП «Багатопрофільна ЦРЛ» Слобідсько-Кульчієвецька (колишня Кам’янець-Подільська районна лікарня) може найближчим часом залишитися без теплопостачання.

Про це свідчить лист, який надійшов на адресу медзакладу від КП «Міськтепловоденергія», повідомляє видання «Вечірній Кам’янець». У листі зазначено, що в разі не сплати заборгованості за теплопостачання  від лікарні вимагають самостійно відзавтра, 22 жовтня, припинити використання тепла та забезпечити доступ представника теплопостачального підприємства для проведення опломбування обладнання.

Наразі, за інформацією «Міськтепловоденергії», заборгованість лікарні становить понад 1,5 мільйона гривень. Одним із шляхів вирішення  питання, як пише видання, є скликання позачергової сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Однак поки що цього не зробили.

За оперативними даними Хмельницької ОДА, станом на кінець дня 20 жовтня в КНП «БЦРЛ» Слобідсько-Кульчієвецька перебуває 143 пацієнти з підтвердженим COVID-19 та 6 із підозрою на захворювання.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм