Відключення світла 28 листопада на Хмельниччині буде за двома чергами одночасно

Інфраструктура

На сьогодні, 28 листопада, доведена величина потужності для Хмельницької області зменшилася. Тож відключення світла після вихідних знову відбуватимуться за двома чергами одночасно. Про це інформує АТ “Хмельницькобленерго”.

Відповідно, в межах області цілодобово діє графік погодинних відключень. З 07:00 ранку і попередньо до 23:00 відключення відбуватимуться за двома чергами одночасно”, – йдеться в інформації.

У разі збільшення доведеного обсягу або отримання додаткових розпоряджень щодо обмежень – в товаристві повідомлять додатково. На півночі Хмельниччини енергетики ще досі усувають наслідки негоди – здійснюють аварійно-відновлювальні роботи на мережах 0,4 кВ.

Також наголошується, що пріоритетним є живлення критичної інфраструктури. Решта потужності, що доводиться “Укренерго”, розподіляється між споживачами. Тож варто пам’ятати про раціональне використання електроенергії.

(ОНОВЛЕНО 10:08)

В “Хмельницькобленерго” повідомили, що сьогодні, за розпорядженням НЕК “Укренерго”, на Хмельниччині додатково застосовано графік аварійних відключень.

Причиною додаткових обмежень є втрата потужності генерації. Окрім графіку аварійних відключень може бути застосовано і інші обмеження”, – зазначається в інформації.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм