Зі сховища почався перший день роботи чергових дитсадків у Хмельницькому

Відсьогодні, 4 квітня, у трьох мікрорайонах Хмельницького відновили роботу заклади дошкільної освіти для працівників кризової інфраструктури. Зранку почали приймати дітей поліцейських, ДСНСників, військових у трьох чергових садочках. Утім зробити це вчасно не змогли через повітряну тривогу. 

Про це у відеозверненні повідомив заступник міського голови Михайло Кривак.

Прийом цих дітей збігся із сигналом повітряної тривоги (сирена почала звучати о 7.55 — ред.). Тому відразу усіх дітей, а їх разом із батьками прийшло близько півтори сотні, евакуювали у сховища разом з персоналом. Це найбільш безпечні три садочки у нашому місті, з найкращими сховищами. Це була основна умова відкриття таких садочків. Спробуємо працювати”, – сказав посадовець.

Він зауважив, що зараз є багато людей, які працюють повний робочий день і не мають на кого залишити дітей. Тому в міськраді розглядатимуть можливість відкриття ще кількох дитячих садочків. Школи ж продовжуватимуть дистанційне навчання. Разом з учнями міської громади освіту здобуватимуть понад 1100 учнів-переселенців, зарахованих у школи.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм