​На Хмельниччині учасники мотоклубу правоохоронців передали військовому шпиталю цінні медикаменти

Суспільство

Поліцейські і прикордонники Хмельниччини за допомогою європейських колег з мотоклубу «Blue Knights» організували збір та доставку необхідних медикаментів для поранених бійців ЗСУ.

Як повідомляють у ГУНП в області, хмельницькі поліцейські та прикордонники з 2019 року є членами першої в Україні філії Міжнародного мотоклубу правоохоронців «Blue Knights». Саме вони й передали пораненим з військового шпиталю необхідні цінні медикаменти, перев’язочні та витратні матеріали, допоміжні пристрої для реабілітації бійців з пораненнями кінцівок.

Збір та доставку адресної допомоги шпиталю, у якому зараз перебуває на лікуванні та реабілітації багато поранених у боях за Україну військовослужбовців, правоохоронці організували за допомогою своїх побратимів по поліцейській мотоспільноті з різних країн світу”, – зазначають в поліції.

Додають, що кількома днями раніше чимало одягу та продуктів харчування від міжнародної мотоспільноти українські правоохоронці передали евакуйованим із зони активних обстрілів пацієнткам психоневрологічного інтернату.

Нагадаємо, у Хмельницькому військовому госпіталі спростували фейк про потреби.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм