​Регіон-побратим із Польщі передав Хмельниччині черговий гумвантаж

Суспільство

Черговий гуманітарний вантаж від Куявсько-Поморського воєводства доставили днями на гуманітарний хаб при Хмельницькій обласній військовій адміністрації. Загальна вага допомоги становить 8 тонн.

Цього разу, як повідомляють в ОВА, польський регіон-побратим передав українській області необхідне медичне обладнання, спецодяг для пожежників, матраци з підігрівом.

Щиро вдячний нашим побратимам полякам за підтримку у важкий для українців час. Це вже не перша допомога, яка надходить на Хмельниччину від Куявсько-Поморського воєводства, і зараз вона життєво необхідна. Також хочу окремо подякувати за сприяння у наданні допомоги Пйотру Цалбецькому”, – цитує пресслужба начальника ОВА Сергія Гамалія.

В адміністрації запевнили, що вже найближчим часом гуманітарний вантаж буде направлений у відповідні лікувальні заклади області та до підрозділів ДСНС.

Нагадаємо, Хмельницька АЕС передала рятувальникам захисну форму покращеного зразка. А гуманітарний штаб обласної раді отримав від німецьких благодійників медпрепарати на 30 000 євро.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм