Центр видачі гуманітарної допомоги розпочав роботу на Хмельниччині (ВІДЕО)

Суспільство

Учора, 23 березня, запрацював Центр видачі гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді на базі обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького.

Його ініціатором, як повідомляють у пресслужбі облради, стала голова Віолета Лабазюк. Адже головне завдання регіону сьогодні – допомагати тимчасово переселеним людям. Від початку війни Хмельниччина прийняла транзитом понад 220 тисяч осіб, які виїхали з зони бойових дій. З них близько 100 тисяч залишилися проживати в нашій області.

«У Центрі надаватимуть гуманітарну допомогу всім, хто її потребує. Видача м´якого інвентарю – одяг, взуття, білизна, подушки, ковдри та дитячі засоби гігієни – здійснюватиметься за умови пред´явлення документа, що засвідчує особу і її місце реєстрації та підтверджує внутрішньо переміщену особу, яка перебуває в Хмельницькій області, в тому числі у територіальних громадах», – зазначили в облраді.

Центр розташований у Хмельницькому на вулиці Соборна, 60. Працюватиме щоденно з 10 до 16 години. Будь-хто може долучитися й надати свою допомогу у вигляді м´якого інвентарю.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм