До поліції Хмельниччини надійшла 421 заява про зниклих на війні військовослужбовців

Війна в Україні

У підрозділах поліції Хмельницької області продовжують працювати робочі групи з розшуку безвісти зниклих чи викрадених осіб, у тому числі — в умовах воєнного стану.

Цьогоріч надійшло 462 звернення про зникнення цивільних громадян, серед яких 140 людей, зв’язок з якими родичі втратили в умовах воєнного стану. 268 з них уже розшукано.

Як інформують в обласній поліції, з 24 лютого до правоохоронців почали надходити і звернення про зниклих безвісти військовослужбовців.

Станом на кінець листопада надійшла 421 така заява. Наразі поліцейським вдалося встановити місцезнаходження 61 військового. Ще 360 продовжують перебувати у розшуку як безвісти зниклі”, – йдеться в інформації.

Крім того, з початку року працівники поліції отримали повідомлення про зникнення безвісти 223 дітей та підлітків. Усі вони знайдені та повернуті додому.

Правоохоронці продовжують вживати усіх можливих заходів, спрямованих на встановлення місця знаходження безвісти зниклих в умовах воєнного стану військовослужбовців та цивільних осіб. Відбирають біологічні зразки у родичів зниклих, які можуть знадобитися для майбутньої ідентифікації громадян”, – зазначають в ГУНП в області.

Тож закликають людей, які втратили зв’язок зі своїми родичами та близькими, що перебували в зоні проведення бойових дій, звертатися до поліцейських підрозділів за місцем проживання або до обласного управління, що по вулиці Зарічанська, 7, у Хмельницькому.

Для довідок та консультацій звертатись за телефонами: 098 671-68-96 або 102.

Нагадаємо, на Хмельниччині відкрили Центр Уповноваженого зі зниклих безвісти. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм