Допомогу на 100 тисяч євро отримало селище на Хмельниччині від німецьких партнерів

Суспільство

Про неймовірну підтримку та допомогу від друзів із міста Херсбрук (Німеччина) повідомили в Новоушицькій селищній громаді. Там зазначили, що німецьке місто є партнером українського селища.

Наша громада отримала автобус Setra, медичне обладнання та інвентар, устаткування для соціальної реабілітації, інше обладнання, необхідне для населення Новоушиччини”, – йдеться в повідомленні громади.

Загальна сума гуманітарної допомоги становить майже 100 000 євро. Автобус після доставки та розмитнення передадуть для підвезення учнів Новоушицького ліцею, а вантаж розподілять між закладами медичної та соціальної сфери.

Висловлюємо щирі слова подяки бургемістру міста Херсбрук Robert Ilg, помічникам Armin Steinbauer, Volker Hegel, усім жителям міста Херсбрук та країни Німеччина”, – додають у громаді.

Також зазначається, що під час зустрічі, яка відбулася у місті Брно (Чехія), керівники громад-побратимів Роберт Ільг та Анатолій Олійник обговорили питання подальшої комунікації. Тож найімовірніше невдовзі допомога надійде і від чеських благодійників.

(Фото зі сторінки Новоушицької ТГ)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм