Хмельничанам не відключатимуть гарячу воду, – Новачок

Інфраструктура

У Хмельницькому, на відміну від сусідніх обласних центрів, не припинятимуть постачання гарячої води впродовж опалювального сезону. Не зміняться і тарифи на гарячу воду.

Про це Суспільному повідомив заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок. Таке стало можливим завдяки вчасному укладенню договору з “Нафтогаз Трейдинг” із постачання газу на опалювальний період 2022-2023 років.

Дуже довго розроблявся цей договір, дуже довго погоджувався в уряді ліміт, і, власне, тільки на понеділок ми мали визначені нам обсяги газу. Але відтак сьогодні жителі Хмельницького мають гарячу воду, на відміну від жителів сусідніх міст, таких як Тернопіль, Вінниця, Львів, Черкаси, які, зазвичай, також подають гарячу воду”, – пояснив Василь Новачок.

За його словами, теплопостачальні підприємства цих міст перевели на постачальника останньої надії, в якого ціна на газ у 20 разів вища, ніж могла би бути, в разі підписання договору. Тож вони просто не мають фінансової змоги подавати своїм абонентам гарячу воду.

Посадовець додає, що для хмельничан тарифи на гарячу воду під час цього опалювального сезону залишатимуться незмінними.

Нагадаємо, у “Хмельницькводоканалі” назвали найбільших боржників за серпень

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм