Хмельницька обласна влада закупила 14 шкільних автобусів за майже 26 млн гривень

Економіка

За результатами відкритих торгів, Комунальне підприємство «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» (Хмельницькоі обласноі ради) закупило 14 шкільних автобусів Ataman виробництва АТ “Черкаський автобус” на загальну суму 25,751 млн грн.

За даними облдержадміністрації, 18, 025 млн грн з цих коштів виділив держбюджет, решту  7,725 млн  – з  місцевих бюджетів.

Учора, 10 серпня, укладено відповідний договір після перемоги ТОВ “Авто-Бас” в тендері на поставку автобусів (очікувана сума – 25,9 млн грн).

Згідно з інформацією на порталі ProZorro, в тендері також брав участь Торговий дім “Еталон-Авто” з автобусами “Еталон” виробництва Чернігівського автозаводу, який запропонував їх за 25,77 млн грн.

Тендерна пропозиція була розбита на 13 лотів. Вартість одного автобуса – 1,84 млн грн. Аукціон відбувся 29 липня. Автобус Ataman в модифікації “шкільний” базується на агрегатах японської Isuzu. Він розрахований на 28 місць для школярів і двох – для супроводжуючих осіб плюс місце водія і службове місце, відповідає екостандарти Евро5.

Місцем поставки товару зазначені такі населені пункти Хмельниччини: 2 автобуси отримає смт. Теофіполь, по одному –  с. Олешин Хмельницького району, смт Війтівці Волочиського району, м. Деражня, м. Ізяслав, смт. Гриців Шепетівського району, с. Гуків Чемеровецького району, смт Ярмолинці та  с. Солобківці Ярмолинецький району, смт Дунаївці та с. Маків Дунаєвецького району, смт Стара Синява, с. Улашанівка Славутського району.

За умовами договору, автобуси повинні бути поставлені не пізніше 31 грудня 2020 року.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм