«Хмельницькгаз Збут» нагородив споживачів пледами

Суспільство

У новорічно-різдвяній акції «Виграй 1000 гривень на газ або теплі подарунки», запровадженій ТОВ «Хмельницькгаз Збут», взяли участь майже 8 000 жителів регіону.  З них, десятеро отримали по 1000 гривень на газ, а двадцятьом подолянам компанія подарувала пледи.

Як зазначають в товаристві, переможці акції продовжують отримувати заслужену винагороду. Сьогодні, 12 січня, до одного з них – хмельничанина Михайла – завітали працівники компанії, аби презентувати йому виграний плед.

«Щасливчик» Михайло із пледом від «Хмельницькгаз Збуту»

«Доволі неочікувана та приємна подія для мене. Наша родина завжди розраховуються за газ вчасно, інколи сплачуємо й наперед, – розповів Михайло. – Зазвичай намагаємося зустрічати Новий рік без боргів, тому і взяли участь в акції. Приємно одержати теплу ковдру в подарунок, адже вона точно стане в нагоді під час прийдешніх холодів».

Географія проживання «щасливчиків», за даними компанії, виявилася досить широкою. Найбільше серед них мешканців сіл із різних куточків області. Проте є і жителі Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Чемеровець, Полонного, Дунаєвець, Красилова, Ярмолинець і Старої Синяви.

У «Хмельницькгаз Збуті» зазначають, що переможців акції обрав «сліпий» жереб за допомогою популярного сервісу випадкової вибірки random.org.


Нагадаємо, з 1 січня 2021 року
для побутових споживачів ціна природного газу зросла більше, ніж на гривню, і становить 9,91361 гривні за кубічний метр.

Як повідомляв «ХМ-ІНСАЙД», заборгованість мешканців Хмельниччини за розподіл та постачання блакитного палива на початок грудня 2020 року становила 622 мільйони 900 тисяч гривень.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм