Хмельницькі судові охоронці врятували відвідувачку, яка знепритомніла посеред храму Феміди

Суспільство

Жінка знепритомніла посеред Хмельницького міськрайонного суду, коли робочий день 27 січня був у самому розпалі.

На той момент, як повідомляють в пресслужбі ТУ Служби судової охорони Хмельниччини, за громадським порядком та безпекою учасників судових процесів стежили сержанти Євген Липко та Віталій Хома.

«По обіді, одній із відвідувачок суду раптом стало зле. Не гаючи часу, співробітники підбігли до жінки, яка лежала на підлозі у непритомному  стані. Судоми скували її тіло. Євген Липко швидко оцінив стан потерпілої, перевернув її набік, скористався аптечкою та притримував голову до приїзду бригади медиків, яких вже викликав напарник», – розповіли в установі.

Безпорадна жінка була дезорієнтована і не могла нічого пояснити судовим охоронцям. Лікарі екстреної швидкої прибули вчасно. Вони невідкладно транспортували пацієнтку до лікарні для проведення обстеження та надання їй медичної допомоги.

Завдяки оперативним та злагодженим діям охоронців Феміди, кажуть в Службі судової охорони, медикам вдалося врятувати життя пенсіонерці та повернути її до нормального стану. До слова, охоронці Феміди Хмельниччини вже не вперше демонструють свою готовність надати домедичну допомогу та професійність.

(Фото пресслужби ТУ Служби судової охорони Хмельниччини)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм